Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers

2011. július 26., kedd

2 hónapos / 2 months

Rég jártam erre, de nem azért mert nem történik semmi... Sőt! Minden napra van valami, ami leköt (vagy inkább aki leköt). :)
Nem is tudom mit csinálnék Zali nélkül :).
A kis csöppem (már igazán nagy legény) fejlődik, növekszik mint az esőn álló gomba.
Ennek legfőbb bizonyítéka, hogy kinőtte az újszülött pelust, így vettem eggyel nagyobbat a kis fokhagymagerezdekre :))).
Már el kellett tennem 1-2 bodyt is. Picit rövidek lettek :).
Hát igen, táplálkozik serényen, így van is miből fejlődnie.
A legutóbbi méredzkedés alkalmából 4980g-ot mértem. Már érzem a súlyát a karjaimban 1-1 büfiztetés alkalmával :).
Egyre kevesebbet alszik nappal (no és éjjel is). Mostanában rászokott, hogy fürdés után rögtön szopi (akármikor is evett előtte, pl. 30 perccel előtte megtankol, akkor is éhes fürdés után :). Igazi pasi!). Hajnaltájt is 2x kel, fél 2-kor és fél 5-kor (ami Apának kevésbé jó... :), mert Ő 6-kor ébred, vagy legalábbis kikel az ágyból :)).
A cumi állandó lett az életünkben. Szeretjük is, van belőle már 4 is (de kell is, mert van hogy olyan messzire köpi... Nem is tudom hogyan csinálja :)).
A különféle zenéket továbbra is igényli és szereti.
Szereti a társaságot. Ha csak 2-en vagyunk itthon akkor nem túl sokat alszik, de ha vki van nálunk, akkor megmutatja, hogy ő bizony jó legényke és szundikál rendesen. (Lehet többször kellene vendégeket fogadnom :)).
Szeret levegőzni (képes órák hosszat aludni a babakocsiban, pl. legutóbb 10-től du. 3-ig).
Szeret rajtam aludni (ez kevésbé jó) amikor nagyon fáj a pocija. De amint elaludt, lerakom és szundít tovább csíkszemekkel (figyel közben, nehogy eltűnjek :)).
És ami a leglátványosabb, hogy nézelődik, figyel, és koncentrál. Figyeli a hangokat, oldalra fordítja a fejét és lesi mi történik.
Kipécézte magának az este 7-10-ig terjedő időszakot és olyankor sír mint a kismacska. Hihetetlen, mintha nem is Zali lenne. Aki mindig olyan nyugis volt. Alig lehet olyankor megnyugtatni. Semmi nem használ, sem cici, sem ültetés (ilyenkor nem fáj a hasa), sem hordozás (mármint vállon). A kendőzés használ, de sietni kell, mert ha sír, akkor nincs kegyelem, túlpörgeti magát és köhög is. Félelmetes.
No de a legkellemesebb, hogy továbbra is sokat mosolyog álmában és már néha-néha ébren is (főleg Apára) :))).

Hát ilyen a mi kis Zalánunk 2 hónaposan! :)



ui: És készül a Nagy Fotókönyv Zaliról. Remélem sikeres lesz a rendelés.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...