Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers

2011. október 10., hétfő

A hétvége és a sapesz / Weekend and the baby hat

A hétvégén kimozdultunk Z-vel. Szombaton az egyik, vasárnap a másik nagymamit látogattuk meg.
Szombat volt az a nap, amikor egy kis időre le is "passzoltuk" a kis Mazsolát. Kiugrottunk a városba egy kicsit nézelődni (csak kettecskén, Csabi és én). Jó volt... :)
Mire visszaértük már megint ölben rázták a kis fenekét :). (Egy kicsit úgy érzem el lesz kapatva... De hát ennyi jár :))
Estére már nem igazán éreztem jól magam (lehet megfáztam, remélem nem komolyabb).
Vasárnap egy kicsit távolabb mentünk az otthonunktól. Zali jól viselte az autóutat, de valamit ki kellene találni az öltözködésre is.
Ugyebár mikor elindulunk akkor fúj a szél és hűvös van. Felöltöztetem rendesen, kabát, sapi. Majd az autóban már jóval melegebb van. De mivel be van kötve nehezebb levetkőztetni. Mikor kiszállunk, akkor talán már be is aludt és fel kellene öltöztetni (min. sapesz)... Jaj, ez annyira bonyolult!
Ti hogy oldjátok meg?
És még csak most jön a zord tél...

Ja, és a hétvégén gyorsan összeütöttem egy sapeszkát Z-nek. Ugyanis észrevettem, hogy a kapott 60db kissapkát már jócskán kinőtte. :)
Így fogtam egy meglevőt és ráhagytam plusz 1-1cm-t körben, átmásoltam egy anyagra, körbevágtam, levarrtam és tadaaaaa! Kész a sapi :) Az összidő kb 10 perc... :) (No és mégse került 1800Ft-ba... Mert hát ennyi egy kicsike fejfedő.... Pénzrablás!)

Felavatva :)


2 megjegyzés:

Adrienn írta...

Az öltöztetés, most lesz majd egyre nehezebb, azért is, hogy mit adj rá, meg azért is, hogy a legkevesebb cingálással járjon, a legkönnyebben le és fel lehessen öltöztetni. Gondolom,Zali sem szereti!
Szerintem, a réteges öltözködést kell mindenképp szem előtt tartani, hogy bármikor, egy-egy darab levételével, még mindig maradjon ami melegen tart, vagy épp tovább lehessen lehámozni róla egy réteget! A baj, ahogy én látom, ott szokott lenni, mikor úgy indulnak a hűvösebb napoknak a szülők, mintha már tél lenne. És télen, már nincs mit ráadni!!!
Pl. a harisnya, vastag nadrág, több pulcsi stb.
Én a bodyval kezdeném, rá egy vékonyabb h.ujjas póló, arra egy pulcsi, egy mellény, egy kabát! A Kabátnál, én az overall híve vagyok, mert az , főleg, ha már kikerül a kocsiból, de addig is, kezet-lábat, derekat véd egyszerre. Szeretem a mellényt, mert az sokat jelent ha hűvösebbre, vagy melegebbre fordul is az idő!
Én nem szeretem a sapka+ sál dolgot, így, ha lehet még kapni, akkor azt "pilóta" fazont kedvelem, vagy a nyakmelegítő izét....ami olyan, mint egy garbó nyaka, mellvéddel felszerelve, könnyen gombolódva, patentólodva! Neked ez, nem probléma!!!:))
Sapka, mindenképp alul záródjon, és fülvédős legyen, és kicsit homlokba is lehessen húzni!
A mellénynél pedig, szintén s.k. különböző vastagságúakkal lehet a hőmérséklethez igazodni. Minden darabnál fontos, szerintem, hogy ne annyira csicsás, mint inkább könnyen öltöztethető legyen.
Na! Ezt kiveséztem!!!!!:)))))
És még maradt bennem!!:)))

Cicurka írta...

Köszi! Szem előtt tartom! Mellénykéje már van, akkor beszerzek még harisnyanadrágot is és készítek egy nyakmelegítő izékét :)))).
Köszi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...