Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers

2012. január 1., vasárnap

Etetőszék / High chair

Elérkeztünk a maszatolós időszakhoz és jól jönne már egy hely, ahol vígan, közbeni törölgetés nélkül végig tudja bogarászni a kaját a kis Mazsolám.
Ugyanis, most a kis pihiszékében eszik (azóta már kinőtte a régit és kapott egy újat, ld. előző képek...). De féltem a huzatot, a ruháját és frászt kapok attól, hogy benyúl a szájába, mikor még ott a kaja és a pépes kezével minden összefogdos... (Tudom, kezdeti dili, majd elmúlik :)).

Ebből következően jól jönne már egy etetőszék, amelynek huzatát szépen le lehet törölni, bár gondolom itt meg öltöztethetem kaja után....

Történt ugyanis, hogy a munkatársak babaváróba jövet megkérdezték, hogy mit is kérünk ajándékba, hát persze egyből rávágtam, hogy etetőszéket. No, de abba nem gondoltam ám bele, hogy az alap székbe csak akkor tudom majd beleültetni, amikor már stabilan (!) ül.

Ilyet kaptunk:
Brevi Junior
Hátrányai: nem dönthető a támla, a magasság nem állítható és nehézkes a bekötés, no és a baba betétele...
Nem jó (még) :(. És szerintem elég körülményes beletenni a babát.

Tehát most kutakodom. Milyet, hol, milyen árban.
Választék az van. No és az árak is.... Hihetetlen!

Kinéztem egyet:
Cam Campione
Előnyei: dönthető háttámla, tripla tálca, magasság állíthatóság (legalábbis a régebbieknél, ennél nem néztem...)
No de újonan szerintem drága... Használtan meg huzatot kellene rá varrnom...

Akinek van, milyet vettetek?

Meg hát olvastam, hogy ezek max 15kg-ig jók. Utána? Megint lehet venni egy másikat?

Jó ez a bababiznisz :).



4 megjegyzés:

Adrienn írta...

Szerintem, annyi elég, hogy a háttámla dönthető, a magasság (ülés és tálca is), állítható, gurul, könnyen tisztán tartható huzata van, és nagyon jó, ha levehető tálcája van, amit könnyen, és alaposan el lehet mosogatni! Már amennyit én, az etetőszékekről tudok:)) Nekem, még nem volt ilyen problémám anno, a babáimnál pedig, valami ilyesmi tapasztalatot gyűjtöttem össze. Ja, jó, amikor az egész tálca rész is eltávolítható...csak azt nem tudom, mire:)))?

pipacs írta...

Ikeás székünk van. Nagyon egyszerű, nagyon olcsó. Nem dönthető de engem ez nem is érdekelt, mert amíg nem ült stabilan addig a pihenőszékében, vagy a szopipárnájában evett. :) Nagyon szeretjük, nekünk bevált.

Cicurka írta...

Az Ikeás a fehér műanyag? Láttam már én is. Lehet megvárom az ülős időszakot, mert végül is már ücsörög, remélem nemsokára tudom ültetni etetőszékben, mert nem szeretem, hogy folyamatosan figyelnem kell kajcsi közben a pihiszék huzatára :)

pipacs írta...

Igen, az. Kemény 4000 Ft volt, amikor mi vettük. Illetve a keresztapja vette. :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...