Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers

2011. október 30., vasárnap

Halloween & 5

Igen, betöltöttük az 5. hónapot. Igazi nagylegény! :) (Én csak úgy hívom, hogy HISZTIMAZSOLA :))
Akaratos, kiköveteli ami neki jár. Ha éhes, hangot ad, ha nyűgös, szintén.
Anya keze a legjobb játékszer, nem is kell más (pedig vettem már neki egy s mást).
Az öltözést annyira nem szereti, de a vetkőzést..., hát igen. Imádja, kuncorászik hangosan, nagyokat amint viszem fürdetés előtti vetkőzéshez.
7,5kg, immár a 4-es méretezésű pelusra váltottunk. Eszik is rendesen, a kis popsija már lassan ezt is kinövi. :)
Mostanában oldalra fordulva alszik el napközben. És hogy hogyan is alszik nappal, hát nagyon nehezen. Egyedül nem tud elaludni, csak nyűgösködik és dörzsöli keményen a szemét. De amint mellé heveredek és az orrom az orránál vagy az arcom az övénél van felveszi az oldalalvás pózt és elszenderedik. Igaz, nem tart sokáig, mert nagyon éber alvó ilyenkor, de azért egy fél órát csak alszik egy huzamban. :)
Tegnap hasra fektettem és megtámasztottam a talpát a kezeimmel. Kinyomta magát és kúszott szép lassan, erőteljesen előre. Igazi kis hernyócska módjára. :)

A kis hernyócskám szépséges pillangóvá vált / válik. :)))


--*--

Szombaton névnapot tartottunk a családban, Zalit is vittük (tökruciban :), majd fotózom. Olyan édes volt!) Én gondoltam gyorsan elugrom a fodrászhoz, már igazán ideje (5! hós lenövés :)). Délben megetettem és nyugodt voltam, hogy majd csak lesz vmi. Hmm... 2-kor már nem igazán bírta és nagy ordításba kezdett. Csabi hívott, hívott, de hát felkenve már nem rohangálhatok. Siettem. Végül 3 előtt sikerült odaérnem, Zali még mindig könnyezett. Ó édesem!  No, egyhamar megint nem megyek sehova...

2 megjegyzés:

Adrienn írta...

Ez az összebújós alvás, nálunk is bejött...de annyira édes volt látni őket! A hiányérzete, meg természetes..a hajadat gumizd össze, aztán kész:))))))))
Neeeeem! Azért törődj magaddal is néha...mondom én!:))))))

Cicurka írta...

Hát igen, összegumizom, de mindig talál egy-két szálacskát amit sikeresen belefog a kis kezecskéje redőibe :))). Édes!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...