Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers

2011. július 6., szerda

Egy kis kényeztetés / A little pampering

Most nem Zalit kényeztettem (mert ugyebár Őt minden nap minden percében kényeztetem :)). Most engem kényeztettek...
Február óra nem jutottam el fodrászhoz (akkor is csak azon apropóból sikerült eljutni, hogy Nagy Nap volt :)). És most sem én mentem, hanem házhoz jöttek :).
Csudi jól esett. No, végre!
Persze Zali nem hagyta szó nélkül azt a röpke 1,5 órát sem :). De hát éhes volt a drágám. :)))
Szilvából mézborostyánra váltottam. Már így is tetszik, de még vagy 2 festés és totál befogja :).
Szóval kényeztető délelőttöm volt! (Nekem már ennyi is elég, egy időre :))).
Ilyen volt.                                                  Ilyen lett. (Hamarosan :))

2 megjegyzés:

Adrienn írta...

Kell is, hogy magadnak is kedvezz!! Én anno, nem tettem,igaz nem is éreztem hiányát, de most, amikor látom a környezetemben élő kismamákat, látom, hogy hiba volt!
Kell, hogy fogllkozzon magával, hogy kicsit kilépjen a szerepből, hogy kicsit előtérbe kerüljön az anyuka, hiszen akkor lesz kiegyensúlyozott, békés, boldog és elégedett. Ezt sugározza a gyerek felé, és ezt fogja viszontlátni, és bezárult a kör!!:))
Kinga így tesz, és naponta látom, hogy milyen igaza van. Most Pesten, a szomszédomat meglátogattam, aki kétgyerekes anyuka, és mióta az első megszületett, csak azt hallom, hogy hulla fáradt, hogy nincs ereje, ideje semmire, hogy 4 éve, csak állva eszik pár falatot stb... "
20 percig bírtam, mert a két kicsi, eközben felváltva visított, majdnem betört egy ablakot, össze locsolta a lakást, a kisebb elesett, szerencsére csak kicsit ütötte meg magát, de ezt harsányan jelezte....
Imádom őket, de hazamenekültem!!


Jó lett a hajad!!!!:))))

Cicurka írta...

Aki nem pihen napközben egy picikét (legalább 30 perc) az tényleg nyűgös lesz és a gyerek is az lesz. Szükséges. Amikor 7végén kicsit kimozdulok, szinte feltöltődöm és hazajövet is másként állok a dolgokhoz :).
Majd fotózok is ám :)))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...