Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers

2011. június 24., péntek

Alszik, nem alszik... / Sleeping or not


No, erre varrj gombot...!
Sikeresen megszoptattam fürdés után, és még időben voltunk. Este 9-re végeztünk mindennel együtt (fürdés, szopi, büfi, hasmasszázs, vállon altatás-nyugatatás).
Irány a kiságy. Hogy én milyen ügyes vagyok. Sikerült.(Gondoltam én.)
Hát, Zali keresztülhúzta számításaimat.

Befektettem az ágyba és rögtön kezdődött is a tekergőzés, nyöszörgés, lábemelgetés. Fájt a pocija, így kénytelen voltam egy kicsit kiemelni és újra és újra masszírozni, emelgetni a lábát. Ezúttal nem sok sikerrel.
Megint éhes lett. (Hogy mik vannak?) Megszoptattam. (Jelzem bőven eszik minden egyes alkalommal, tehát nem is értem, hogyan lehet 1 óra elteltével is éhes.)
Be a kiságyba.
Már azt hittem elaludt, de nem. Ki az ágyból, felvettem. 1 óra múltán már kimerültem, így gondoltam lesz ami lesz, visszateszem és adok neki időt, hogy elaltassa önmagát (olvastam, van akinek bejön).
Nálunk nem jött be. Már nem bírtam hallgatni, hogy nyöszörög. És már hajnali 2-nél jártunk és hulla fáradt voltam, álmos.
Megszoptattam. Be az ágyba, de nem aludt.
Kivettem és odavettem magamhoz a nagy ágyba (tudom, tudom...). Cumi a szájba és 30 perc múlva már aludtunk is. :)
Így keltünk reggel fél 7-kor.
Ez volt az első esténk, ami 3-tól fél 7-ig nyüszi-mentesen telt.

Tudom, ez nem mehet így tovább, de mi a teendő?

8 megjegyzés:

pipacs írta...

Fogalmam sincs. :) Én alvás témában azt hiszem a legkövetkezetlenebb anya vagyok a világon. Én mindig az ösztöneimre hallgattam. Sokáig aludt velem egy ágyban MArci a nappaliban. Így volt kényelmes. Pont. :) Egy ideje így néz ki a forgatókönyv este:
Marcit elaltatom a franciaágyban, majd ha már mélyen alszik akkor visszük a saját ágyába. Aztán van, hogy hajnalban megint landol köztünk. Majd kinövik... :)

Cicurka írta...

Megnyugtattál Pipacs. Nem vagyok egyedül a témával. Azóta már olvastam egy s mást (lll.hu :)) és ösztön dönti el. És bizonyosan ki fogják nőni, hiszen én pl. sokáig szoptam az ujjam, no és már nem kell :). Vagy már nem vágyom hogy anyával együtt aludjak :))).
puszi

Rékamanó írta...

Szia :) ahogy olvastam úgy magam előtt láttam Zalit, hogy mit rendez le veled. kicsit mosolyogtam is Bocs de eszembe jutott Anna ő is ezt csinálta Verával de ő amikor úgy döntött magára hagyja a kis ágyba amiről írtál neki is megszakadta a szíve de azt monda neki, hogy ez csak hiszti..De még a felénél sem tartottam annak amit írtál és arra gondoltam, hogy ha már ennyire nyűgös mert nem veszed oda magadhoz egyből megnyugszik majd.:)Remélem, hogy ma nyugodt lesz az estétek. puszi

Rékamanó írta...

most jut eszembe Zali nem az idő is miatt volt nyűgös??

Cicurka írta...

Még azért finomítunk majd rajta! :))) Nem lesz főnök a kis hapsikámból! (egyenlőre) :))

Rékamanó írta...

Majd kialakul az:))

Cicurka írta...

Már nekem is eszembe jutott, hogy talán az idő volt a ludas az egészben. Hiszen a kiskutyák is megérzik. :)

Rékamanó írta...

Igen így van lehet ő is érezte ezért nyűgös mostanság a drága:))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...