Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers

2011. december 7., szerda

Tanácsadás / Health check


Tegnap voltunk a védőnőnél állapotfelmérésen :).

Uhh, mire el tudtunk indulni, hát már most karácsonyfának éreztem magam (és még hol van...).

Felöltöztünk, be a hordozóba (persze már jócskán kinőtte, alig tudom becsatolni - főleg így téli overallban, a kis lábai pedig már lassan lelógnak), majd fel a vállra az egyik, majd a másik táskát (nem is tom miért viszem mindenhova magammal azt a bazi nagy pelustáskát :)), alig bírom felemelni a hordozót (magában sem pehely, hát még így Z-vel)...

Nos, lassan kint vagyunk (az ajtóban még eszembe jut, hogy egy pelust nem árt vinni, ha le kell tenni vhova, no uzsgyi vissza), már fél 12 és 12-ig vannak ott... Á, érdemes még elindulni?

Szóval becihelődtünk a kocsiba, elindultunk és időben oda is értünk. Tiszta Supermom-nak éreztem magam :)))). (hát igen, így kezdődik, először még csak pelustákát cipel az ember lánya, majd jöhet a bőröndnyi játék :)).

Megmérték (tényleg jó az itthoni mérleg...). Röpke 8.40kg és 69cm. Még jó, hogy fel bírtam emelni :).

Minden ok, bár a bőre kicsit száraz.... Kenegetem, de úgy látszik itt más van...

No és a másik Nagy Kérdés. Minden fiús anyukánál... (szerintem).
Igen, összeszűkült. De hogyan? És miért, amikor eddig minden OK volt?
Hát ennyi véleményt! Másról sem lehet annyit olvasni és hallani mint erről a témáról.
Van aki (szakemberek is!) azt tanácsolják, hogy várjunk 1 éves korig és addig hozzá ne érjünk. Van aki meg pont az ellenkezőjét tanácsolja. Minden nap mosni, húzni és felrántani! (Jesszus!)

És most mi a mi álláspontunk ez ügyben? Jó kérdés...
Finoman mossuk és várunk. (még most...)

2 megjegyzés:

Adrienn írta...

Tényleg komoly kérdés! Régen, húzogatni kellett, és ha nem volt tökéletes, szobatisztaságelérésekor műtét (nekünk ez volt).Ma már én is hallottam a !hozzá ne nyúlj!" álláspontot. Saját véleményem:hülyeség...de ez csak a SAJÁT!
Amikor kórházban dolgoztam, a főorvos annak, akinek nem túl nagy volt a lenövés, felrántotta. Nagyon ügyesen, a fájdalom egy pillanatig tartott csak, nem volt pisilési probléma.....én hittem, hogy igaza van, és így kell! Ma is hiszem, de más a trend!:))
Ja! Nézni borzalmas volt! Mint mindent...azért voltam csak egy évig ott:))

Cicurka írta...

Én mindentől rosszul vagyok ami fáj Mazsolámnak. Vagy csak sír vmi miatt... Nem lennék képes végignézni ezt a procedúrát. A védőnő amúgy megnyugtatott, hogy az ő gyerekénél addig-addig halogatták ezt amíg 12 évesen magától megjavult. :)
Vannak még csodák....
Tehát várunk és vigyázunk, hogy ne gyulladjon be.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...